top of page

Betaling med 

Gå inn på Vipps appen

Trykk på

Skriv inn Gullsmed Aas

Sett inn beløp og produkt(er).

Send bilde av betaling til nr: 48397356

Eller bare send melding at du har betalt.

Legg ved navn og adresse. Vi sender deg produktet.

Betaling med 

Legg inn ordren. 

Vi sender deg en link fra Klarna

Klikk for å åpne. 

Fullfør kjøpet. 

Vi sender produkten(e)

Betaling

Kjøp hos Gullsmed Aas
Når du kjøper varer hos oss kan du være helt trygg på at dine betalingsopplysninger er i helt trygge omgivelser.

Vi har ikke tilgang til ditt kortnummer. Kjøpet foregår på Stripe eller Paypal sin trygge server, og det er kun navn og adresse vi får etter kjøpet. Stripe og Paypal er to av verdens største online betalingsleverandørerer. 
Når varen er kjøpt tar det noen sekunder mens kortet ditt blir behandlet før vi får en bekreftelse. Deretter sender vi deg en ordrebekreftelse til den e-postadressen du har oppgitt.
Når vi har sendt deg varen, sender vi deg sms eller en mail med et sporingsnummer på posten. Da kan du følge med og vite når den er ankommet ditt lokale postkontor eller din postkasse. 
Vi ønsker deg en trygg og god handel hos Gullsmed Aas.


Priser
Både av markedsmessig tilpasning og pga stort omfang på oppdatering av priser i våre 6 nettbutikker, har vi ikke harmoniserte priser. Dvs. at det vil være forskjeller mellom alle vår butikk og våre nettbutikker. Det er alltid egne kampanjer på vår butikk i byen og på web som fører til disse prisforskjellene. Hvis man har kjøpt et produkt i en av våre butikker og i ettertid oppdager at man kunne ha fått dette billigere f.eks. på web, så gir vi ikke differansen tilbake.

 

bottom of page