top of page

Om oss og vår kundeservise

Her kan dere finne nyttig informasjon om salgsbetingelser, personvernregler, bytte og retur, betaling om fraktinformasjon.
Vi har flere nettbutikker med sine spesialområder:

www.gullsmed-aas.no

www.oleaas.no

www.ringdesigner.no

 

Juridisk eier av dette nettstedet

Gullsmed Aas AS

Org nr: 916 750 307

Postboks 71, 7400 Trondheim

Tlf: 73883355

   Våre medarbeidere

Vi har 5 fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 2 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.
Alf: Daglig leder og 50% eier.
Yngvild: Innkjøpsansvarlig og 50% eier. Utdannet gullsmed, spesialutdannelse fra Italia i fatteryrket (innsetting av stener i smykker).
Einar: Styreformann. Bl.a. en av landets fremste spesialister på diamanter og edelstener med utdannelse fra Tyskland, DGemG og England, FGA. Mer enn 35 års erfaring.
Helena: Webansvarlig

                                                                           
                                                                          Hvorfor handle hos oss?

Vi kan med vår størrelse og erfaring gi deg en sikker og god handel. Hvert år besøker vi de største messene i Europa (München, Basel, Vizenca og København), og det gjør at vi kan tilby priser som er like bra som de største kjedene i Norge.
Vi har byens største utvalg på klassiske diamanter. Mer enn 1500 forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant.
Våre nye satningsområder er Swarovski motesmykker til kvinner i alle aldre.


                                                                                Vi har alltid gode tilbud!
 

bottom of page