top of page

Personvererklaæring

Overskrift 2

I Gullsmed Aas AS er vi opptatt av å ta godt vare på dine personopplysninger.

Som behandlingsansvarlig er vi ansvarlige for all innsamling og behandling av dine personopplysninger.

I denne personvernerklæringen gir vi deg informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler, og for hvilke formål vi behandler dem, hvilke tredjeparter som er involvert, og informasjon om dine rettigheter.

www.oleaas.no innhenter informasjon du frivillig gir oss når du bruker tjenestene våre, f.eks. når du registrerer deg som kunde i våre nettbutikker. Informasjonen du gir oss er nødvendige for at vi skal kunne administrere ditt kundeforhold, og du kan ikke opprette en konto uten å oppgi følgende informasjon:

  •          Kontaktinformasjon: navn, etternavn, adresse, mobiltelefonnummer, e-post, by og postnummer.

  •          Finansiell informasjon: for å kunne gjennomføre nettbetalinger, innhenter vi bankdetaljer og transaksjonsinformasjon. Vi lagrer ikke denne informasjonen.

Hva bruker vi dine personopplysninger til?

Vi vil bare behandle dine personopplysninger som beskrevet i disse retningslinjene. Vi benytter informasjonen som innhentes til å overholde tjenestene du bestiller fra vår nettbutikk samt drift av våre nettbutikker. Dette inkluderer håndtering av dine kjøp og besvarelse av henvendelser til kundesenteret vårt. Noen eksempler på hvordan vi bruker dine opplysninger:

  •          For å behandle kunderegistreringen din, sette opp og vedlikeholde din konto

  •          For å administrere bestillingen din og utsendelsen av produkter

  •          For å kunne tilby, vedlikeholde, forbedre og personliggjøre innhold på nettsiden, samt analysere brukeratferd

  •          For å vite om innstillingene dine og sikre oss at innholdet på nettsiden vår vises på en måte som er tilpasset din enhet.

De rettslige behandlingsgrunnlagene vi støtter oss til for innhenting av dine personopplysninger er 1. nødvendigheten for å oppfylle en avtale (kjøp og kundeforhold) og 2. ditt samtykke (nyhetsbrev).

All informasjon lagres på krypterte servere og blir kun behandlet av godkjente databehandlere. For denne nettsiden er våre databehandlere: HK Reklamebyrå (nettbutikk) og mailchimp (nyhetsbrev).

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger og at uriktige, ufullstendige og/eller feilaktige opplysninger blir rettet, slettet eller supplert. Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev og ved å henvende deg til (epost) be om å bli slettet som kunde.

www.krystallverden.no bruker informasjonskapsler (cookies).

En informasjonskapsel er en liten datafil som sendes fra vårt nettsted og lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler til å øke brukervennligheten, forbedre nettsiden, gi deg tilpasset innhold samt vise deg annonser på andre nettsider/plattformer.

Eksempler på informasjonskapsler vi bruker er:

Informasjonskapsler for analyse 

Vi benytter informasjonskapsler for å innhente ikke-personlig informasjon om brukeres adferdsmønstre og for å analysere brukeradferd. Ved å besøke nettsidene våre, samtykker du i at disse informasjonskapslene lagres i din nettleser. Du kan eventuelt skru av cookies i nettleseren din og besøke sidene våre likevel, men da med begrenset funksjonalitet. 

Google Analytics 
Våre nettbutikker benytter Google Analytics, som er den mest utbredte nettanalysetjenesten på internett. Google benytter denne informasjonen til å evaluere hvordan du bruker nettsiden, sette sammen rapporter om aktivitet til nettsideoperatørene og tilby andre tjenester som er knyttet til nettsideaktivitet og internettbruk. (juridisk ansvarlig) benytter informasjonen til å sette sammen rapporten og gjøre nettsiden mer effektiv i bruk.  

I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her: Personvernregler – Personvern og vilkår – Google 

Informasjonskapselen fra Google Analytics er innstilt til å slettes automatisk etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-outBrowserAdd-on 

Informasjonskapsler for annonsering 
Disse informasjonskapsler medfører at tredjepartsleverandører, blant andre Google via AdWords/DoubleClick og Facebook får muligheten til å målrette annonser til deg basert på nettrafikken din. Målrettingen bidrar til at du får annonser som oppleves som mer relevant for deg og til å forbedre rapportering. 

Doubleclick
Doubleclick er eid av Google og brukes til annonsering på Googles annonsenettverk. Informasjonskapslene brukes av Google/Doubleclick til å velge hvilke annonser som er relevant for en bruker, til å forbedre rapportering og unngå å vise annonser som brukeren allerede har sett. 

Du kan reservere deg mot målrettede Google Display annonser her: Google Ads Settings 

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger kan behandles i samsvar med denne Personvernerklæringen, herunder overføres til databehandlere og tredjeparter som beskrevet i erklæringen. 

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss. Vi svarer på spørsmål og innspill om våre produkter og tjenester.

Du når oss raskt ved å sende en epost til: alf(a)gullsmedaas.no     

Vi ser fram til å høre fra deg!

bottom of page